Шановні колеги, ваша думка як представника реального бізнесу - найважливіша складова такої оцінки!

На фоні рецесії світової економіки та економічної кризи в Україні, яка загострилася через пандемію COVID-19, все більше компаній змушені призупиняти та/або припиняти свою діяльність, що супроводжується скороченням робочих місць, надходжень до бюджетів різних рівнів тощо.

Щоб змінити ситуацію, українському бізнесу потрібна впевненість, тобто усвідомлення своїх можливостей для розвитку, збереження наявних та створення нових робочих місць. Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування і Центр опитування та рейтингування Федерації роботодавців України, створені за підтримки Dansk Industri - DI, здійснюють чергове онлайн-опитування власників та керівників підприємств для визначення Індексу впевненості бізнесу.

Опитування проводиться з метою:

1. Визначити ключові щоденні проблеми бізнесу;

2. Здійснити поточну оцінку впевненості українського бізнесу (зокрема щодо можливості збереження наявних та створення нових робочих місць);

3. Сформувати рекомендації для Уряду, Парламенту та Президента України з метою підвищення впевненості бізнесу у завтрашньому дні та покращення умов ведення діяльності.

Щоб взяти участь у нашому опитуванні, будь ласка, перейдіть за посиланням, це займе лише до 5 хвилин вашого часу.

 

Пройти опитування

Шаблон сайта скачали с JooMix.org