Дата і час: 9 грудня 2021 о 14.00.

Формат участі: онлайн.

Запрошуємо до участі у засіданні Комітету підтримки експорту та залучення інвестицій, яке відбудеться в гостях у голови Комітету Петра Пилипюка в компанії MODERN EXPO.

З метою дотримання карантинних вимог участь у засіданні можлива у форматі онлайн.

РАЗОМ ОБГОВОРИМО:

  • Досягнення MODERN EXPO GROUP у експорті продукції, що змінилось у 2021 р. Чи вплинув карантин на товарну лінійку та географію експорту? Нові можливості та перспективи (Петро Пилипюк, голова комітету, голова правління Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, генеральний директор компанії MODERN EXPO).
  • Чого та коли очікувати від перемовин з ЄС у напрямку змін в Угоді про асоціацію? (Тарас Качка, заступник Міністра економіки - Торговий представник України).
  • Презентація результатів дослідження ФРУ щодо перегляду Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (Ігор Гужва, керівник Центру розвитку ринкової економіки).
  • Перезавантаження Експортно-кредитного агентства України. Які нові можливості для експортера? 
  • Виклики для експортерів:

          - запровадження т.з. «індикативів» для визначення митної вартості для всіх митних режимів окрім «транзиту» (Юлія Гончарова, заступник генерального директора ФРУ).
          - дефіцит дозволів для міжнародних автомобільних перевезень (представник АсМАП)


ДОЛУЧАЙТЕСЯ – БУДЕ ЦІКАВО!

ВАЖЛИВО! Участь у зустрічі за умови попередньої реєстрації за email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (ПІБ, посада, назва організації/компанії, email чи номер моб.телефону, на який направити посилання).

Після реєстрації вам надійде лінк доступу до відеозустрічі.

Шаблон сайта скачали с JooMix.org